PoleDance, shopping & mer ur mitt liv

Alla inlägg under april 2010

Av Sandra Håkansson - 10 april 2010 15:51

Just det, nu äre jag, stoffe, som skriver, haha nu blev drag i luckan! Ja, eftersom sandra har låtit kanske sveriges mest betydelsefulla gäst skriva i hennes blogg så förstår jag att ni tycker det är väldigt häftigt! haha näerå, men dåså, vad gjorde vi igår tex, var med kristo ett tag som kom förbi, tvättade som satano sandra och jag, hade svin mycket tvätt att ta hand om! efter det drog vi till jonas för att se lite film och umgås samt kristo demostrerade lite gura för oss ;) solade sönder våra hjärnor. Lars ringde senare på kvällen och var riktigt onvanligt glad, han var ju radiostyrd så inni! var sjukt kul o prata med honom, så idag ska vi hänga med han antingen i stan  i hans place eller kanske hos ingemar som fyller år idag, (mammas föredetta) brukar vara jävligt kul att festa lite med dem, men vi får se, måste prata med larsa osv, tila spydde nyss på golvet för ngn mögglig morot som låt ute igår, hörde ifrån sovrummet hur hon harklade i vardagsrummet haha, ja finns väl inte så mycket att skriva, just ja, våran senaste låt blir klar på måndag, då kan ny lyssna på den här, www.myspace.com/harleqeen, gå gärna in och lyssna ny med :) äh, var inte så kul som jag trodde att detta skulle vara, kommer ju inte ens på ngt att skriva så ^^ men iaf, för er som ska dricka ikväll, hoppas det blir spritförgiftning och magpumpning för er iaf, ha det kingen, / stoffsaN

Av Sandra Håkansson - 8 april 2010 01:14

God Natt!? :o

Ja inte äre God Kväll iaf med tanke på hur mkt klockan är! Sitter och kollar på Extrem överlevnad medans jag snattrar lite ;) Hjärtaaas favvo program!

Idag har vi varit hos Eva-Lill hela dagen och hjälpt till att städa lite, vika kläder, skruvat ihop en sängmöbel, handlat m.m Vart även bjuden på go mat! TACOS ;D Yummieee! Efter det så åkte jag iväg och red. Jäkla pass idag då! Trodde jag skulle tuppa av innan vi var klar! Puh! Så när vi kom hem tog jag en skööön dusch och käka lite mer mat :P och sen blev det soffan, film och Extrem överlevnad som sagt! Ska se en till film när programmet är slut :) Får se om man klarar av att hålla locken öppna!

Annars så har det inte hänt så mkt mer idag. Heeelt lugnt!

Nu ska jag mysa ner mig med Stoffsan min och uggla lite! Sov gott!


Over and out!

Av Sandra Håkansson - 6 april 2010 02:29

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEA!

PåskHelgen är nu slut och lika så mitt huvud! Magen är rundare än någonsin av all god mat, godis och en massa alkoholhalltiga drycker! Huuuga!

I Lördags så hade ju Jonas sin födelsedagsfest i Lokalen i Bosvedjan. RockTema var det som gällde! Kanon kul hade vi ;D Slänger upp några bilder på det nedan, resten ligger på FaceBookeOkkeen! Söndag morgon var jag faktiskt pigg som en lärka! Kalas tyckte jag men det fick jag ju ta igen idag istället då vi på Söndag drack med Eva-Lill, hennes kompis och några av våra vänner! Shot hit och dit och sen slog man huvudet hårt i kudden! Allt bara snurra så där som det kan göra ibland. Man funderar ju om man har gått fel och hamnat i LustigaHuset! HÖÖHÖ! Det är det värsta som finns! När man känner hur man har gått över gränsen för att slippa sova inne på toaletten med huvudet halv vägs ner i porslins stolen ;P Men jag klarade mig! Istället har Måndagen bestått av Vila, vila och hmm få se. Ja just ja! VILA!

Nu blir det en rulle att slockna till!


TJING!

                             

Av Sandra Håkansson - 1 april 2010 20:58

Kuckilikuu!

Nu är vi hemma igen efter middagen med Mamma, Pappa, Syster och Jess. Fyyy vad mätt jag är. Magen hänger ut, hahaha! Men klart värt det :) Hundarna fick även med en låda med rester! Jag fick ett PåskÄgg med massa karra och en tröjja av syster <3 TACK!

Slänger upp lite bilder!



     

           

Av Sandra Håkansson - 1 april 2010 14:17

Glaaa Påsk på er alla!

Idag ska jag och Hjärta åka hem till Mamma och Pappa och käka påsk middag :D

Gööött! Äggar och sillar och jansson :D Mmmmm! Dreggel!

Senare ikväll ska vi nog åka hem til Micke och hjälpa han att få ordning hemma. Han Flyttade nämligen ifrån mig i förrgår :( Undra vad man får för skitstövel till granne nu då! För övrigt så har Davve sovit här inatt. Vette fan om jag måste skicka hem han snart innan han skiter på sig ;D HAHAHAHA! Kanske var den där Pizzan han nyss tryckte i sig. Vem vet! Luktar satan!

Även att det var Lilla JönssonLigan tidigt i morse :D Kornflakeskuppen!

Lysande ;)


Ha en bra dag!


 

Är det så här PåskÄggen blir till!?

Presentation


Sandra heter jag och bor i Sundsvall.
Här kommer jag skriva allt som rör mitt liv och min vardag.
Med andra ord poledance, kläder, smink och en massa skor! Om det blir skojigt får du själv avgöra!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards