PoleDance, shopping & mer ur mitt liv

Alla inlägg den 20 april 2010

Av Sandra Håkansson - 20 april 2010 23:03

Hallå där köp BlåBär!

Satt nyss och kollade runt på FaceBook och hittade gruppen Mayas Berättelse. Det är en hemskt berättelse om hunden Maya som beslagtagits av Polisen och fått det hemska beskedet att hon ska avlivas men av HELT fel anledning! Jag tycker att ni alla ska gå med i gruppen och stödja Maya, hennes valpar och matte. Det här får bara inte hända!

Här kan ni läsa Mayas Berättelse http://djurensjurister.se/maya.php


Från en hemsk sak till något lite roligare kanske :) Jag har lärt mig spela trummor :D Fattar ni hur grymt det är då!? Stoffe har ju fått hem ett sånt här elktriskt trumset så han kan träna här hemma då vi inte kan ha ett riktigt set då vi bor i lägenhet. Så efter några öl i fredags så skulle jag lära mig! Haha! Till en början lät det ju skit och man märker verkligen att kroppen styr sig själv. Men nu ni! Nu kan jag :D Så give me the sticks and i spelar tills jag dör! Hahaha! Apkul! Så nu ska jag bli proffs! Bäst bäst bäst! Sen så kan Travis Barker och alla andra kända trummisar hoppa åt sidan för här kommer jaaag!


Imorgon ska jag börja träna :D Har ju sagt det länge nu men imorgon smäller det! Ska hänga med Lisette på Friskis och sen så ska jag och Stoffe träna i Bosvedjan hädanefter! Beach 2010 här kommer jaaag :D Äntligen! PEPPAAAA!


Hejja!


Snart så äre tvärtom ;D  

Presentation


Sandra heter jag och bor i Sundsvall.
Här kommer jag skriva allt som rör mitt liv och min vardag.
Med andra ord poledance, kläder, smink och en massa skor! Om det blir skojigt får du själv avgöra!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards